De begeleiders

Hanny Wargers
Hanny Wargers

Ruim 25 jaar HRM ervaring als (loopbaan)adviseur en beleidsmedewerker in onderwijs, zorg en publieke omroep. Met hart en ziel ontwikkel en begeleid ik programma’s over duurzame inzetbaarheid.

Vanaf 2004 begeleid ik mensen vanuit mijn eigen praktijk met vragen over persoonlijke groei en zingeving in loopbaan, werk en leven vanuit de achtergrond van o.a. psychosynthese. Meer info op: www.depraktijkgids.com

 

Kirsten Koetsier

Als zelfstandig trainer en coach werk ik o.a. voor de Haagse Hogeschool, als studieloopbaanbegeleider en tutor. Aan de Psychosynthese Academie in Amersfoort leid ik studenten op tot coach/counselor. In Den Haag heb ik een eigen praktijk voor ambitieuze professionals die verlangen naar meer rust en diepgang in hun werk en leven. Kijk op: www.koetsiercounselling.nl

Kirsten en Hanny ontwikkelden samen Vierentwintig Zeven 24/7 over ruimte maken voor jezelf in de combinatie van werk en zorg. Kirsten ontwikkelt en begeleidt workshops Van Tijd naar Aandacht op basis van het boek van Tony Crabbe: Nooit meer te druk.

 

Peter Musch

Tot 2011 ben ik werkzaam geweest als docent bij Hogeschool Leiden. De laatste jaren was ik met name verbonden aan de opleiding Management in de Gezondheidszorg met als belangrijkste aandachtsgebied het begeleiden van de persoonlijke ontwikkeling van studenten.

Daarnaast had ik een eigen praktijk waarin ik mensen coachte bij vragen op het snijvlak van werk en persoonlijke ontwikkeling. Ik liet en laat me daarbij inspireren door de psychosynthese.

Momenteel geef ik adviezen o.a. aan deze programma’s en geniet ik van het ouder worden en het overdragen van verworven inzichten. Peter en Hanny ontwikkelden samen het programma Pinot Gris.