Programma

Professionele persoonlijke ontwikkeling
Pinot Gris, programma van tien dagen voor werkende 55 plussers, gaat uit van de eigen vragen van medewerkers en is gericht op professionele persoonlijke ontwikkeling.

Leren van eigen ervaringen staat in Pinot Gris centraal. Het programma heeft thema’s die kenmerkend zijn voor deze levensfase: inspiratie, (zelf-)reflectie, verbinding en bezieling en wordt afgerond met een wilsproject.

Doel van Pinot Gris is deelnemers bewust te laten stilstaan bij hun loopbaan in deze fase van hun werk en leven. Deelnemers reflecteren op gemaakte keuzes en de betekenis hiervan voor nu en voor de toekomst. Ze worden uitgedaagd hernieuwd invulling te geven aan hun loopbaan.

Het programma vindt plaats op een karakteristieke locatie met ruimte voor bezinning en reflectie.

Voor wie?

Medewerkers 55+
van onderwijsorganisaties , zorginstellingen, overheden en bedrijven die gericht zijn op het duurzaam inzetbaar houden van medewerkers. Waar sta ik nu, wat laat ik achter mij en wat zijn mijn doelen en verlangens voor de komende tijd. Een individueel traject is ook mogelijk.

Organisaties
die gericht zijn op het duurzaam inzetbaar houden van medewerkers. Die hart hebben voor hun medewerkers en hun expertise en die het belangrijk vinden dat mensen zich duurzaam professioneel en persoonlijk ontwikkelen.

Aanmelden of meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op!

Contact