Referenties

Citaten van deelnemers aan Nieuw Perspectief

  • “Ik heb een omslag gemaakt in zelfbewustzijn en zelfsturing.

  • Veel eye-openers, ben sterker geworden en in beweging gebracht. Ik sta positiever in mijn werk met meer energie en zelfvertrouwen.

  • Door zelf dingen te ondernemen en niet aan de zijlijn te blijven staan ontdek ik wat ik wil in en buiten mijn werk.

  • In meerdere opzichten ben ik er sterker uitgekomen zowel in werk als privé.

  • Waardevol, ik merk de effecten, ben terug bij mezelf. Ik dacht dat ik niet kon veranderen, ik ben me bewust geworden dat dat wel kan en dat ik een keuze heb.

  • De dagen voelen als een cadeau; je kunt verborgen potentieel bloot leggen.

  • Ik ga vervolgstappen zetten en dat gaan mijn team en leidinggevende merken. Daar gaan goede dingen uit voortkomen.”

Ervaringen van deelnemers aan Pinot Gris
Pinot Gris op de laatste dag…. “een heilzame ervaring” en ” dit zou ik al mijn collega’s toewensen”.

Pinot Gris was een cadeau aan mezelf! Op een geweldige locatie kreeg ik de tijd om, door allerlei opdrachten te doen, stil te staan bij wat werkelijk van waarde is in mijn werk en privé. Welke levenservaring neem ik al allemaal mee? Waar ligt mijn kracht en bezieling? Samen met een groep gelijkgestemde mensen “op pad gaan” werkte voor mij ondersteunend en verdiepend. Een geweldige ervaring!


Jacqueline

Individueel traject Pinot Gris
Hoe ziet mijn resterende loopbaan als 61 jarige eruit? Wat zijn voor mij lonkende perspectieven? Met ruim 40 jaar werkervaring, nu werkzaam bij een gemeente die grootschalig reorganiseert en bezuinigt en een AOW leeftijd die verder opschuift? Vragen die mij steeds meer bezighielden en waar ik geen antwoorden op vond.

Tot ik – op individuele basis – het programma Pinot Gris volgde. Door gesprekken, oefeningen en opdrachten (her)ontdekte ik mijn kwaliteiten, drijfveren en belangrijkste inspiratiebronnen. Op die manier kreeg ik werkenderwijs een toekomstbeeld dat gebaseerd is op mijn sterke kanten en waarvan mijn hart sneller gaat kloppen. Vanuit het weten en voelen ‘dit is wat ik wil ‘kon ik voluit “ja” zeggen tegen een nieuwe functie die zich binnen mijn organisatie aandiende. Voor de komende jaren kan ik binnen mijn werk weer met hoofd, hart en ziel vooruit!

Ina Kallenbach